Renault Clio til privatleasing slår konkurrenterne på køreglæde

I Poloklassen handler det typisk om benzinøkonomi, benplads og ekstraudstyr. Derfor har Poloklassen ikke altid været den foretrukne jagtmark for dem, som gerne vil have en livlig bil, der bringer et lille smil på læben hver morgen.

Det er dog her, at Renault Clio adskiller sig fra de øvrige i klassen. Vælger du en Renault Clio til privatleasing, er det på grund af dens friske køreegenskaber og lækre ekstraudstyr. At den fås til godt leasingvilkår er blot en bonus.

I den populære Poloklasse er det meget svært at adskille sig fra sine konkurrenter. Alligevel formår Renault Clio at stå alene på køreegenskaberne i en klasse, der tæller modeller som Volkswagen Polo, Peugeot 208, Kia Rio, Toyota Yaris og Skoda Fabia.

Og lige nu kan du privatlease den nyeste Clio-model hos Renault for kun 4.995 kr. om måneden.

Præcis styring og lang ekstraudstyrsliste

Renault Clios største force er følelsen, man får af at køre den. Clioen leverer en frisk styring, der er yderst præcis i forhold til resten af klassen. Den reagerer hurtigt på rattets bevægelser med stor sikkerhed i styringen, hvilket både er noget, der tiltaler bilejere med hang til fart og spænding, men også til dem for hvem sikkerhed er vigtigt.

Førerpladsen er desuden smart designet, så du hurtigt falder til rette bag rattet. Fra førerpladsen er det let at betjene Renault Clios navigationsanlæg, aircondition og multimediesystem. Alt dette plus læderrat og tågelygter følger med som ekstraudstyr til Zen-udgaven, som dette leasingtilbud omfatter.

Samlet set er Renault Clio en vellykket bil. Den imponerer både på dens køreegenskaber, ekstraudstyrsliste, pris og design og skal nok fortsætte med at drille de øvrige kombattanter i Polo-klassen.

Vilkårene bag Renault Clio til privatleasing

Blandt de mange andre konkurrenter i Polo-klassen har Renault Clio uden tvivl fundet sin egen plads i danskernes hjerter. Den har konsekvent ligget højt på salgslisterne herhjemme, og derfor er det også kun forventeligt, at Renault Clio vil blive et populært valg til privatleasing.

Udbetalingen lyder lige nu på kun 4.995 kr. med en månedlig ydelse på 2.095 kr. ved 15.000 km/årlig kørsel. De 15.000 km kan justeres til 20.000, 25.000 eller 30.000 km/årlig kørsel, så den er også en god mulighed, hvis du skal bruge bilen til længere køreture.

Leaser du bilen igennem Renaults samarbejde med Alm. Brand, kan du også vælge mellem et væld af forskellige farver.

Hvilken Renault skal man vælge?

Renault har en bred linje af biler til privatleasing i Danmark. Clioen kan bruges til langt de flestes behov, men hvis du søger en bil med lidt ekstra benplads på bagsædet, skal du måske se nærmere på Renault Captur eller Megane.

Der er store økonomiske goder at hente for dig ved at finde det perfekte leasingtilbud til dit behov. For at hjælpe dig har vi samlet et stort udsnit af de forskellige tilbud, der er på privatleasing i Danmark, her på Leasingtilbud.com.

Du finder dem alle ved at følge linket her.

 

2 meninger om “Renault Clio til privatleasing slår konkurrenterne på køreglæde”

 1. Hej
  Kan I oplyse mig om prisen er på de ekstra km, ved en leasingaftale?
  Jeg vil ca skulle kører 50000 km om året?
  På forhånd tak
  Venlig hilsen
  Janni Jakobsen

  1. Hej Janni,

   Find den aftale du ønsker på leasingtilbud.com, gå til annoncen og kontakt leasingselskabet – de kan hjælpe dig med den helt eksakte pris.

   Mvh Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *