Privatleasing af Peugeot 108 uden udbetaling

Mikroklassen er yderst populær herhjemme i Danmark. Det ses både på de imponerende salgstal, klassen leverer, men også på det store udvalg af forskellige modeller. VW, Citroën, Toyota, Fiat, Kia, Chevrolet og Skoda har alle en mikrobil på markedet. Lige nu placerer Peugeot 108 sig dog højt, når det kommer til privatleasing.

Bilerne i mikroklassen har tidligere haft et ry for at være lidt for strippede for komfort og udstyr. Prisen er lav, hvorfor man nok ikke kan forvente at få lækkert ekstraudstyr med – eller kan man?

Peugeot tilbyder nemlig lige nu den helt nye Peugeot 108 Active uden nogen form for udbetaling. Active-modellen kommer med både aircondition, elruder og bluetooth, så den står meget stærkt i forhold til konkurrenterne.

Ekstraudstyr til en lav pris

De ting, der for alvor taler for Peugeot 108, er designet, prisen og mængden af ekstraudstyr. Designerne hos Peugeot har givet mærkets lille model et mere klassisk og stilrent udtryk, hvor bløde kurver giver Peugeot 108 et designmæssigt forspring i forhold til konkurrenterne.

Derudover er der ikke mange biler i klassen, der kommer med så meget ekstraudstyr i klassen. Og hvis de gør, så koster det en del at få i. Active-udgaven af Peugeot 108 rummer udover aircondition, elruder og bluetooth også LED-lygter og et splitbagsæde. Og som du kan læse herunder, er prisen fortsat meget attraktiv.

Leasingtilbud fra Peugeot presser konkurrenterne

Vi starter lige med at ridse de tørre tal op. Ved 15.000 kilometers årlig kørsel koster Peugeot 108 Active kun 65.220 kr. at privatlease i 36 måneder. Det er altså uhørt billigt for en bil med det udstyr.

Den månedlige ydelse er på blot 1.795 kr. ved 15.000 kilometers årlig kørsel. Og med 0 kr. i udbetaling er det fristende at benytte sig af tilbuddet, hvis man har brug for en god bybil eller en bil nr. to til familien. Tilbuddet med 0 kr. i udbetaling gælder faktisk også, hvis du ønsker mere end 15.000 km årlig kørsel. Der er mulighed for at vælge 20.000, 25.000 eller 30.000 km.

Benzinøkonomien er desuden langt over middel. 26,3 km/l kan mikrobilen klare ifølge Peugeot selv. Det ses også på den lave grønne ejerafgift, der kun er på 310 kr. halvårligt.

Serviceaftale er selvfølgelig inkluderet, mens du selv skal betale for brændstof, dæk og forsikring.

Peugeot 108 til privatleasing

Peugeot har altid været et mærke, der er faldet i danskernes smag. Mikrobilklassen er som nævnt enormt populær herhjemme, men klassiske Peugeot-modeller som 208 og 308 ligger også helt i top på salgslisterne i Danmark.

Der er store penge at spare ved at finde det helt rigtige privatleasingtilbud, men det kan også være svært at få et overblik over priserne ved privatleasing. Det har vi heldigvis gjort lettere for dig.

Hvis du gerne vil se det fulde udvalg af biler fra Peugeot til privatleasing, har vi nemlig samlet en lang liste af disse her på siden. Her kan du også se priserne på Peugeot 108 ved mere end 15.000 km/årlig kørsel.

2 meninger om “Privatleasing af Peugeot 108 uden udbetaling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *