Privatleasing af den oplagte familiebil Suzuki S-Cross

Den nye Suzuki S-Cross kan lige nu privatleases til en favorabel pris. Aftalen sikrer dig økonomisk sikkerhed, hvor du ikke behøver at bekymre dig om stigende renter eller værditab på bilen. Ved at lease din Suzuki får du også en række fordele. Derfor er der god grund til at lease din bil, hvis valget er faldet på en Suzuki S-Cross.

Suzuki S-Cross er en blanding mellem en SUV og en stationcar. Derfor er den velegnet til børnefamilier, hvor den kan erhverves til en god pris via privatleasing. I denne crossover-model tilbydes alt det bedste fra to verdener i form af personbilens komfort og SUV’ens udseende og rummelighed. Modellen findes med forskellige motorstørrelser, så du kan få lige præcis den, der passer til din kørestil.

En anden ting, der gør Suzuki S-Cross til den oplagte familiebil, er sikkerheden. Der er ikke sparet på airbags, og modellen høstede hele fem stjerner, da sikkerheden skulle testes. Derfor kan du som forælder være tryg ved at have dine børn i bilen. Suzuki S-Cross er en stor, sikker og rummelig bil, som du lige nu kan få til et godt leasingtilbud hos Suzuki.

Kør komfortabelt

Det er behageligt og nemt at køre i en Suzuki S-Cross. Instrumentbrættet er overskueligt, og fartpiloten kan let betjenes på rattet. Dertil er støtten i sædet designet vel, så du sidder behageligt. Grebet om rattet, som er designet i flot læder, er sikkert og komfortabelt, og slutteligt er der gode opbevaringsmuligheder og USB-indgang under armlænet.

Privatleasing af Suzuki S-Cross

Men hvilke fordele er der så ved at lease en Suzuki S-Cross. Vi lister en række af dem op her:

 • 100% budgetsikkerhed. Ydelsen er fast i hele leasingperioden
 • Autoriseret service er inkluderet i perioden
 • Der er ingen restgæld ved leasingaftalens udløb
 • En uafhængig taksator tjekker og vurderer, hvem der skal betale for fejl og mangler, når leasingperioden er udløbet
 • Leasingkontrakten er baseret på FDM’s retningslinjer
 • Alt foregår hos Suzuki-forhandleren

Dermed er der både tryghed og sikkerhed ved at lease din Suzuki S-Cross, og dertil er prisen også god.

Hvad indebærer leasingaftalen?

Du kan lease en Suzuki S-Cross fra 2.995 kroner om måneden med en engangsbetaling på 7.995 kroner. Aftalen er gældende i 36 måneder med 15.000 km/årlig kørsel. Skal du køre mere end 15.000 km om året, kan du lave et tilkøb pr. ekstra kørte kilometer. Den samlede pris for perioden er 116.415 kroner. Aftalen dækker ikke forsikring, grøn ejerafgift, brændstof og dæk, men der er ligeledes mulighed for tilkøb af disse.

Find den perfekte Suzuki til dig

Falder Suzuki S-Cross ikke i din smag grundet udseende, størrelse eller pris, findes der et stort udvalg af andre modeller fra Suzuki, som kan privatleases til gode vilkår. Klik her for at se et stort udvalg af modeller fra Suzuki til privatleasing.

Her kan du også finde Suzuki S-Cross til privatleasing med flere forskellige motorer.

En mening om “Privatleasing af den oplagte familiebil Suzuki S-Cross”

 1. Hej
  Kan I oplyse mig om prisen er på de ekstra km, ved en leasingaftale?
  Jeg vil ca skulle kører 50000 km om året?
  På forhånd tak
  Venlig hilsen
  Janni Jakobsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *