Honda slutter året af med særligt tilbud på privatleasing af Honda Civic

Vi er så småt ved at runde 2016 af. I denne juletid vælger Honda at give en ekstra gave til deres danske kunder. De har nemlig sat priserne på privatleasing af deres 5-dørs Honda Civic med det ekstravagante udseende helt ned.

Med en førstegangsydelse på under 5.000 kr. koster det ikke meget at anskaffe den lækre Civic som en ekstra julegave til dig selv. Læs mere om betingelserne og vores vurdering af bilen her.

Leder du efter en bil til privatleasing, som skiller sig ud fra mængden, er udvalget af modeller med et udfordrende design ikke ret stort i hatchback-klassen. Klassen har typisk været domineret af VW Golf med sine klassiske, rene linjer.

Klassiske linjer er ikke ligefrem noget, du finder på Honda Civic. Da Honda i 2013 offentliggjorde deres nye design til Honda Civic, tog den mange med storm. De trekantede udstødningsrør og det runde design modtog rosende ord med sig, men køreoplevelsen var ikke optimal i den første udgave. Sådan er det dog ikke længere…

Placerer sig højt, når det kommer til design, pris, styring, benzinøkonomi, plads og sikkerhed

Vi mener, at Honda Civic er et af de mest oplagt valg til privatleasing for familier, der kun har råd til en bil i husstanden. Hvorfor?

– Den har masser af plads både på bagsædet og i bagagerummet, så både børn og forældre sagtens kan være der med oppakning

– Den klarede sig fornemt igennem sikkerhedstjek hos Euro NCAP

– Prismæssigt får man god værdi for pengene, da der følger ekstraudstyr med som standard

– Den klarer 18,2 km/l, hvilket er fint for klassen. Det betyder, at der kun skal betales 1.200 kr. om året i grøn ejerafgift

– Den bløde styring øger køreglæden

– Det vovede design adskiller sig fra de mere klassiske hatchbacks i klassen

Privatleasing af Honda Civic

Vi nævnte i starten af artiklen, at Honda med dette leasingtilbud giver en tidlig julegave til danskerne. Det skyldes både mængden af ekstraudstyr, der følger med som standard, den enormt lave udbetaling samt dens månedlige ydelse. Tallene i leasingtilbuddet kan du se herunder.

Model Km/l Grøn ejerafgift Udbetaling Månedlig ydelse v. 15.000 km/årlig kørsel Løbetid
Honda Civic 1,4 Elegance Navi 18,2 1.200 kr. årligt 4.995 kr. 2.595 kr. 30 mdr.

Med i denne pris følger der både fartpilot og et to-zoners klimaanlæg samt mere til.

En smart del af leasingaftalen består i antallet af km/årlig kørsel. Her kan du nemlig få tilføjet 5.000 km mere om året for 300 kr. om måneden. På den måde kan du tilpasse din privatleasing aftale, så den passer perfekt til dit behov.

Se alle privatleasing tilbud fra Honda

Markedet for privatleasing herhjemme kan være ret svært at finde rundt i. Der er mange leasingudbydere både blandt mærkerne, men også separate forhandlere tilbyder privatleasing.

Her hos Leasingtilbud.com har vi dog gjort det nemt for dig at nå frem til det helt rigtige privatleasing tilbud for dig. Vi har samlet et bredt udvalg af tilbud på privatleasing af Honda, som er let at finde rundt i. Du danner overblikket over privatleasing af Honda lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *