Privatlease Årets Bil i Danmark 2016 – Opel Astra Sports Tourer

Den nye Opel Astra Sports Tourer har høstet stor anerkendelse i tests, og nu kan den blive din i form af en attraktiv leasingaftale. Aftalen er overkommelig og giver dig mulighed for at få en familiebil, som er flot af udseende og oser af komfort, luksus og køreglæde. Den nye Opel Astra Sports Tourer har taget Opel til et nyt niveau i form af udstyr, der normalt kun er at finde i overklassebiler. Læs mere om privatleasing af den rummelige og luksuriøse stationcar her.

11 førstepladser ud af 13 kåringer. Det var resultatet for Opel Astra Sports Tourer. Dertil har den vundet Årets Bil i Europa, i Danmark og et utal af andre lande. Derfor er der ingen tvivl om, at Opel Astra Sports Tourer er en bil i absolut særklasse. Det er blandt andet motoren, den høje sikkerhed og det flotte design, der har givet modellen en høj status i bilbranchen.

Den støjsvage motor er exceptionel

Opel Astra Sports Tourer har en lækker dieselmotor, og motorteknisk er modellen et sandt vidunder. Den er nemlig støjsvag og momentstærk, som giver dig en forøget køreglæde. På trods af sin størrelse kan Opel Astra Sports Tourer sagtens frembringe et lidt smørret smil på personen bag rattet. Desuden er der et godt bundtræk i bilen, som sætter prikken over i’et i en kategori, hvor den er noget for sig.

Men det er ikke kun indvendigt, at den nye Opel skiller fårene fra bukkene. Også udvendigt vil andre være grønne af misundelse. Opel Astra Sports Tourer har et smuk design, der er præget af elegance med sans for detaljen. Et design, der giver modellen mulighed for at kunne bære alle farver, hvorfor du kan vælge den i den nuance, du synes passer til din bil.

Privatleasing af Opel Astra Sports Tourer

I form af en god privatleasingaftale kan den nye Opel nu blive din. Du kan lease den til et fast månedligt afdrag på kun 2.795 kr. og et engangsbeløb på 9.995 kr. Afdragsbeløbet er fast, og derfor ved du præcis, hvad du skal betale og kan planlægge din økonomi herefter. Aftalen er gældende ved kørsel op til 15.000 km om året, men der er mulighed for tilkøb, hvis du kører flere kilometer end dette.

Opel Astra Sports Tourer er årets bil i 2016, og privatleasingaftalen er din mulighed for at få den til en pris, der ikke vælter din økonomi. Oplev køreglæde, lækkert udstyr, flot design og masser af luksuriøst ekstraudstyr. Alt sammen til en favorabel pris.

Find den perfekte Opel til dig

Skulle den nye Opel Astra Sports Tourer ikke være den bil, du er på jagt efter, er der et utal af andre muligheder for at lease en Opel. Opel tilbyder gode og enkle privatleasingaftaler, som du kan danne dig et overblik over her. Her kan du nemt og overskueligt læse om månedlige afdrag, engangsbeløb og km/årlig kørsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *