Privatleasing af Peugeot 108 uden udbetaling

Mikroklassen er yderst populær herhjemme i Danmark. Det ses både på de imponerende salgstal, klassen leverer, men også på det store udvalg af forskellige modeller. VW, Citroën, Toyota, Fiat, Kia, Chevrolet og Skoda har alle en mikrobil på markedet. Lige nu placerer Peugeot 108 sig dog højt, når det kommer til privatleasing.
Læs videre “Privatleasing af Peugeot 108 uden udbetaling”

Privatlease Årets Bil i Danmark 2016 – Opel Astra Sports Tourer

Den nye Opel Astra Sports Tourer har høstet stor anerkendelse i tests, og nu kan den blive din i form af en attraktiv leasingaftale. Aftalen er overkommelig og giver dig mulighed for at få en familiebil, som er flot af udseende og oser af komfort, luksus og køreglæde. Den nye Opel Astra Sports Tourer har taget Opel til et nyt niveau i form af udstyr, der normalt kun er at finde i overklassebiler. Læs mere om privatleasing af den rummelige og luksuriøse stationcar her.

Læs videre “Privatlease Årets Bil i Danmark 2016 – Opel Astra Sports Tourer”

Privatleasing af den oplagte familiebil Suzuki S-Cross

Den nye Suzuki S-Cross kan lige nu privatleases til en favorabel pris. Aftalen sikrer dig økonomisk sikkerhed, hvor du ikke behøver at bekymre dig om stigende renter eller værditab på bilen. Ved at lease din Suzuki får du også en række fordele. Derfor er der god grund til at lease din bil, hvis valget er faldet på en Suzuki S-Cross.

Læs videre “Privatleasing af den oplagte familiebil Suzuki S-Cross”

Honda slutter året af med særligt tilbud på privatleasing af Honda Civic

Vi er så småt ved at runde 2016 af. I denne juletid vælger Honda at give en ekstra gave til deres danske kunder. De har nemlig sat priserne på privatleasing af deres 5-dørs Honda Civic med det ekstravagante udseende helt ned.

Med en førstegangsydelse på under 5.000 kr. koster det ikke meget at anskaffe den lækre Civic som en ekstra julegave til dig selv. Læs mere om betingelserne og vores vurdering af bilen her.

Læs videre “Honda slutter året af med særligt tilbud på privatleasing af Honda Civic”

Renault Clio til privatleasing slår konkurrenterne på køreglæde

I Poloklassen handler det typisk om benzinøkonomi, benplads og ekstraudstyr. Derfor har Poloklassen ikke altid været den foretrukne jagtmark for dem, som gerne vil have en livlig bil, der bringer et lille smil på læben hver morgen.

Det er dog her, at Renault Clio adskiller sig fra de øvrige i klassen. Vælger du en Renault Clio til privatleasing, er det på grund af dens friske køreegenskaber og lækre ekstraudstyr. At den fås til godt leasingvilkår er blot en bonus.

Læs videre “Renault Clio til privatleasing slår konkurrenterne på køreglæde”

Peugeot 3008 til privatleasing bugner af ekstraudstyr

Mangler du en bil med plads til hele familien og mere til? Så bør du tage et ekstra kig på den spritnye Peugeot 3008 Active. Her er der plads til store armbevægelser, komfortabel kørsel og masser af ekstraudstyr, der virkelig rykker grænser inden for klassen. Peugeot har lige nu et usædvanligt leasingtilbud på den store SUV-crossover, som vi her fortæller mere om.

Læs videre “Peugeot 3008 til privatleasing bugner af ekstraudstyr”

Den kulørfyldte Citroën C4 Cactus til privatleasing

Citroën har altid været et mærke, der ikke er bange for at tage en chance og skille sig ud fra mængden med deres designs. Det ses på en klassisk model som 2CV, men er samtidigt også aktuelt i deres nyere modeller. Et tydeligt eksempel herpå er Citroën C4 Cactus. C4 Cactus blev kåret til årets bil i 2015, og du har sikkert lagt mærke til dens bemærkelsesværdige udseende i trafikken. Nu kan du få den til gode leasingvilkår hos flere leasingudbydere.

Læs videre “Den kulørfyldte Citroën C4 Cactus til privatleasing”